Babagan awake dhewe

Tianjin Shengxin Sports Goods Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2011, kang specialized ing ngrancang lan mbangun panggon acara olahraga, lan Manufaktur apparatus fitness ruangan, lapangan bal-balan kandhang, multi-waé dolanan, apparatus olahraga schoolyard, memulang piranti, basket ngadeg, bola voli kirim, badminton kirim, kirim tenis, ruangan bolong nglindhungi lan hubungan sabuk. Kita uga bisa Pabrik kabeh jinis apparatus non-standar minangka panyuwunan pelanggan '. Saiki Shengxin wis anggota saka China Sporting Goods Federation (CSGF), China Stationery & Association Alat Olahraga (CSSGA), China Industry Association Equipment Educational (CEEIA), Tianjin Industry Association Sporting (TSIA), lan uga ing unit direktur sekolah Sporting Association peralatan Branch ing CEEIA Komite Professional peralatan Sporting ing TSIA. General Manager Zhang Junyuan kapilih minangka direktur ngadeg TSIA.

Sawise 7 taun ngembangaken, Shengxin Sports wis perusahaan pengaruh ing Industry peralatan fitness Cina. Saiki, kapasitas lan pabrik wilayah kita ing posisi kapisan ing China. The automation peralatan produksi ing tingkat anjog ing industri. Saiki kita iku siji saka Top 10 perusahaan kang diwenehi certificate NSCC lan ing tingkat anjog ing Tianjin. Ing saiki, produk NSCC kita liwat 100 jinis kang ing tingkat wiwitan ing luwih saka 40 perusahaan certificate NSCC

Perkembangan saka industri barang singing Penyetor kesempatan kanggo Shengxin Sports. income sales kita ing 2017 wis liwat 100 yuta RMB. Our company ngrancang kanggo akselerasi tata industri, ngluwihi produk seri lan mesti nambah income sales in 2018-2020.

We wis rampung ing 2018:

1.Level wiwitan baris produksi, areal 20.000 meter persegi. Kapasitas bisa tekan 180.000 bêsik, output Nilai 180 yuta RMB.
2anyar wis dibangun tanduran produksi njero ruangan apparatus fitness bisa tekan 60 yuta Nilai output ing taun pisanan.
3. Invest 3 yuta RMB saben taun kanggo kerjo bareng karo majeng tim Taiwan RD kanggo berkembang seri anyar produksi fitness njero ruangan ruangan lan, kang banget ngiyataken kemampuan perusahaan kang ngrancang, Manufaktur lan ningkatake.
4.Dibangun tim layanan liwat 20 wong sawise-sales supaya distributers free saka sumelang lan pelanggan ngaso njamin.
5.Ngenalaken ing full-otomatis enem-sumbu robot welding kang bisa mujudaken welding 360 degree tanpa amba mati lan nolèh otomatis. Automation bisa tekan 100%. Kita uga ngenalaken majeng peralatan kaya unik otomatis maringaken pindho ril uyuh lan baris aliran lukisan, angka pipe kontrol mesin nglereni, pipe kontrol angka mesin mlengkung lan ing. Kabeh iki peralatan majeng temenan nambah kualitas produk lan efficiency produksi lan murah biaya produksi.

Saiki total investasi kita 125 yuta RMB (ora kalebu ing bumi lan bangunan workshop). input tetep 60 yuta RMB, ibukutha saiki 65 yuta RMB.

Ing taun-taun sabanjuré, sepisanan, kita arep kanggo berkembang produk cerdas liwat nggoleki utawa ngenalke. Ora mung Occupy pasar tuku akeh, nanging uga njaluk pelanggan normal menarik lan pindhah menyang kulawargané normal. Sareh, kita arep kanggo nggabungake ing ekonomi enggo bareng kanggo cetha lan rumiyin nuduhake bonus saka privasi fitness nasional. Pangarep-arep kanggo push Internet, maya, data amba, ing Internet bab lan fitness nasional ngembangaken bebarengan, supaya teknologi ing ngewangi fitness nasional.     

planning telung taun kita minangka bellows:

2018, income sales 180 yuta RMB, MediaWiki 30 yuta RMB;

2019, income sales 300 yuta RMB, MediaWiki 50 yuta RMB;

2020, income sales 500 yuta RMB, MediaWiki 100 yuta RMB.

Kita bakal ing tingkat anjog sawise nampa target!

Ing September 2017, Shengxin Sports cooperated karo Tianjin Youfa Pipe Group, kang siji saka "Top 500 Enterprises Cina" liwat 12 taun, bangunan Shengxin Olahraga anyar bebarengan. kerjasama mbenakake construction pabrik anyar perusahaan, anyar introduksi peralatan lan produk anyar pembangunan.

                          

IMG_4073

IMG_4073

IMG_4073

IMG_4073

IMG_4073

IMG_4073


WhatsApp Online Chat !