Dodo Pencet - China Tianjin Shengxin Sports Goods

dodo Press

Short Description:

  • Price: ngirim kita penjenengan, kita reply kowe ing 24 jam
  • Price Term: FOB, CIF, CRF, EXW
  • Term Pembayaran: TT, L / C, D / P
  • Loading Port: Tianjin Port, China
  • Insurance: minangka panyuwunan customer
  • Brand Term: We kudu kita dhewe account "Shengxin" & "Sage", lan uga bisa nampa OEM
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan : 1930 * 500 * 1800

    Kepala Fungsi : pectorals Train, Triceps, deltoids Frontal

    Instruction : Pindhah counterweight miturut dhewe. Njagong terus dijangkepi pipi, bend lengen lan babagan.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !