Dodo Pencet - China Tianjin Shengxin Sports Goods

dodo Press

Short Description:

  • Price: ngirim kita penjenengan, kita reply kowe ing 24 jam
  • Price Term: FOB, CIF, CRF, EXW
  • Term Pembayaran: TT, L / C, D / P
  • Loading Port: Tianjin Port, China
  • Insurance: minangka panyuwunan customer
  • Brand Term: We kudu kita dhewe account "Shengxin" & "Sage", lan uga bisa nampa OEM
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan : 1600 * 1600 * 1800mm

    Fungsi Kepala: Ngleksanani pectorals lan triceps

    Instructions : Pilih bobot, njagong ing kursi, genggeman Ngalahake, bend lan babagan penyelundupan


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !