China kanggo ningkataké industri fitness & luang

Dewan Negara wis ditanggepi rencana kanggo berkembang fitness lan industri luang, nyetel goal kanggo nambah output saka sektor kanggo luwih saka 3 triliun Yuan ($ 442.5 milyar) dening 2025.

Miturut banjur, ekosistem sehat bakal digawe, karo struktur cukup industri, sumber sugih produk fitness lan fasilitas, dikarepake luwih saka konsumsi lan layanan qualified luwih, miturut document resmi dirilis ing Oct 28.

Iku disebut kanggo nambah sistem layanan fitness lan luang ing negara kanthi ngembangaké saben aktivitas Olah rogo ngencengke otot, olahraga ruangan, lan olahraga karo ciri budaya, mromosiaken tourism olahraga, lan nggabungaken Internet Plus karo pembangunan industri.

olahraga fitness Daily, kayata bal-balan, basket, bola voli, ping-pong, tenes lan mlaku, kudu luwih dipun lan popularized, ngandika document. Sawetara pembangunan ruangan lan fashion olahraga liyane uga kudu speeded munggah, kalebu mangsa, gunung, banyu olahraga, olahraga motor, nitih turangga lan golf. Ing olahraga karo ciri budaya, kaya kung fu, naga boat lan nari singa, sing uga klebu ing rencana.

Jangka uga sanget berkembang tourism olahraga lan ndhukung perkembangan industri karo teknologi, kayata internet, Data Big lan maya.

Minangka adoh minangka budidaya pemain pasar ing industri mrihatinake, rencana ngandika perusahaan fitness lan luang lan organisasi sosial kudu diwanti-wanti kanggo nggedhekake bisnis, lan sawetara kualitas Cina merek disaranaké kanggo ngupaya support liyane saka pasar modal - kayata nggawe IPO lan nerbitake obligasi - supaya nambah daya saing internasional lan perusahaan-kelas donya dadi.

Iku nyebut panguwasa lokal kanggo nyiyapake platform incubator kanggo ndhukung startups fokus ing fitness lan luang, utamané sing dibukak dening atlet pensiun. Kajaba iku, organisasi olahraga nongovernment uga diwanti-wanti kanggo nggedhekake layanan lan ngganti, kanggo sawetara ombone, layanan olahraga umum sing diwenehake dening pemerintah.

Loro saka ndhukung olahraga siji lan perusahaan, dokumen uga telpon kanggo struktur industri optimized. Babagan saka sektor layanan ing industri sanget bakal wungu. Anjog klub fitness, aktivitas, dhasar industri lan proyèk kudu dibangun kanggo nyetel conto kanggo pangembangan industri.

Kawasan kanthi sumber daya alam unik, kalebu alas, banyu, rowo, gunung lan pasir, disaranaké kanggo berkembang olahraga tartamtu sing pas karo kondisi lokal, supaya nggawe account dhewe.

The document disebut kanggo construction saka fasilitas fitness lan luang dening nggawe nggunakake wilayah kutha kalebu Parklands, spasi kosong mlompong, payon bangunan lan basements - nggawe spasi fitness ing kadohan 15 menit.

Kajaba iku, iku sanget nggenepi sumber daya sing ana stadion, nyepetake Enterprises lan institusi kanggo mbukak fasilitas olahraga sing kanggo masyarakat, lan nyemangati fasilitas sekolah 'kanggo tetep mbukak sawise kelas lan ing preian.

A sawetara fitness lan rekreasi fasilitas khusus kayata gunung lan ruangan kemah, kemah kendaraan rekreasi, lan munggah gunung lan stasiun layanan nunggang ngirim uga dibangun, ngandika document.

Nggedhekake riset, pembangunan lan kapasitas Manufaktur kanggo fitness lan peralatan rekreasi, pamaréntah diwanti-wanti Enterprises, institusi riset ilmiah, lan organisasi sosial kanggo mbentuk boloan salib-industri, lan support Enterprises Manufaktur peralatan fitness kanggo ngluwihi bisnis sing kanggo sektor layanan, tumindak jaban rangkah gabungan lan pitukon, usaha peserta, lan pembangunan peserta.

document ngrancang kanggo ndhukung Enterprises in ngembangaken peralatan ngarang kanggo kabutuhan wanguné kelompok umur, uga peralatan riset teknologi Punjab kayata peralatan olahraga wearable lan virtual peralatan kasunyatan olahraga.

Ing wektu sing padha, kawicaksanan related kudu apik kanggo nyedhiyani penak lan pangayoman kanggo kelompok fitness beda, misuwurake ngelmu kawruh saka fitness, narik kawigaten dana sosial kanggo nandur modal ing industri olahraga, ngiyataken talent management fitness, uga netepake kritéria layanan lan kualitas standar ing fitness lan rekreasi sektor ing syarat-syarat layanan, latihan skills, Manajemen kegiatan, construction infrastruktur, lan Manufaktur peralatan.


Post wektu: Jul-26-2018
WhatsApp Online Chat !