industri olahraga China kang booming minangka investor ngupaya metu avenues anyar kanggo wutah

Fuzhou - Tetep munggah swara lan jangkah anteng pembangunan, industri olahraga Cina booming ing 2016 minangka investor nyoba kanggo nutupi sawetara akeh bisnis, nalika nemokake mesin anyar kanggo drive wutah.

industri Policy-oriented

Dewan Negara China kang ngetokaké document ing 2014 kanggo langsung pangembangan industri olahraga lan kanggo ningkataké konsumsi olahraga. No 46 file wis dianggep minangka tonggak sejarah sajarah soaring industri.

kawicaksanan provinsi, adhedhasar document nasional, wis dirilis sak 2015 ing wilayah, lan ngukur sing luwih spesifik wis dijupuk lan tingkat kutha lan kabupaten.

The Administrasi Umum saka Sport mempublikasikan 13 Plan Lima-taun ing industri olahraga Juli iki, lan sawetara 22 dokumen satelit liyane kanggo nyengkuyung rencana punika. Iki dokumen nerangake yen industri olahraga bakal ngluwihi 3 triliun Yuan ($ 432 milyar) ing taun 2020. nilai ditambahaké Industri kang wis samesthine kanggo mencet siji persen saka PDB, lan konsumsi olahraga wis samesthine kanggo mencet 2.5 persen income per kapita banjur .

The National Program Kesehatan (2016-2020) lan China Sehat Njelaske nganggo bentuk garis (2030) padha uga ditanggepi taun kanggo kurban directions cetha kanggo strategi nasional fitness lan kesehatan warga 'lan kanggo industri olahraga luwih akeh uga.

Dewan Negara uga nuding metu masalah ing quo status saka industri fitness lan luang olahraga, aturan instruksi minangka kanggo tugas utama ahead ing pedoman nasional ditanggepi Oktober iki.

Kajaba iku, ing Umum Administrasi Olahraga, melu karo akeh departemen pemerintah nasional liyane, kawicaksanan lan plans diterbitake taun ing mangsa olahraga, olahraga banyu, olahraga aero, olahraga ruangan pegunungan lan aktivitas liyane.

kawicaksanan iki sing ana hubungané karo industri olahraga ora nembak mere ing peteng; lagi ing wektu sing padha nyata, praktis lan diukum. Padha glethakaken metu peta dalan kanggo pangembangan industri olahraga Cina ing taun teka.

Ngeduk IP ndhuwur, dhuwit banjur akeh

Ing proses strikingly beda saka pasang tuku donya katon pungkasan taun, investor olahraga Chinese ketoke wiwit tumindak cautiously ing 2016 lan kanggo ngupaya metu cara sing luwih apik saka mengkono bisnis.

buta toko China kang Suning Group wis entuk saham 70 persen ing klub bal-balan Italia Inter Milan, menehi hasil worth 270 yuta Euros ($ 282 yuta), mbok menawa Piece paling gedhe saka warta kanggo metu saka industri olahraga taun.

Kangge, tulisan saya gedhe saka ibukutha sing owah-owahan fokus ing industri kanggo nyopir munggah ing Nilai pasar usaha olahraga.

perdana jaringan sosial perusahaan China kang Tencent mlebu kontrak karo FIBA, dadi partner ndhuwur sawijining kanggo sangang taun sabanjuré. Ing antawis FIBA ​​lan Tencent bakal njupuk Panggonan ing kothak jaringan sosial, pembayaran online, streaming online lan e-commerce.

Orane katrangan saka kerjasama iki tau-ngembangaken. Chinese buta real estate Wanda Group wis ditetepake usaha bareng khusus karo FIBA ​​kanggo sponsor donya, kalebu sale hak lisènsi lan hak marketing global kanggo periode papat basket Piala Donya, kanggo 2033.

Usaha sing blossoming ing ngarep domestik uga. Chinese tenan e-commerce Ali Sports njupuk liwat hak TV eksklusif kanggo Cuba (Chinese Basketball Association University). perusahaan video online Storm Sports ngembangaké bisnisé kanggo nyakup CBA (Basketball Association Chinese) Broadcast urip. Iku wis samesthine yen kompetisi kanggo hak TV CBA kang bakal dadi arang banget angel lan galak ing 2017, sawise CBA digabung perusahaan dhewe taun.

Wanda Group bakal tim munggah karo Football Association Tionghoa ngatur turnamen bal-balan China Piala ing 2017, janji wis entitas kondhang ing mangsa. Kangge klompok Suning digawe investasi ageng ing mundhut hak TV kanggo Ranaut Liga Inggris, lan Ti'ao Dongli, nduwèni hak kanggo Chinese Super League (CSL) wis ditetepake tengah Broadcast TV dhewe.

Saliyane bisnis IP, investasi olahraga tindak menyang sawetara luwih akeh saka wilayah tengen industri. Miturut document riset ing investasi olahraga lan Financing dening agen sawijining Sports Bank, dhuwit uga lunga menyang program kanggo stadion operasi, acara olahraga marketing, media olahraga, Olah rogo ngencengke otot, latihan fisik lan pariwisata olahraga. Sawise menang investasi, akeh startups bisnis diunggahake kanggo pembangunan luwih dening patemon tantangan dhasar saka menang luwih konsumen.

Zhong Bingshu, Sekolah ing Universitas Capital of Pendidikan lan Olahraga, marang Xinhua sing sumber amba saka ibukutha luwe kanggo jeneng comparably amba lan penthung mbentuk kekancan karo, nanging sumerep shift taun-taun ing prilaku pasar.

"A jumlah akeh ibukutha mlayu menyang industri olahraga, utamané ing wilayah singing acara lan kekancan karo klub misuwur ing 2015. Iki gaya wis kalem mudhun ing 2016. Ing investor sing njupuk liyane nyoto lan padha mikir babagan entuk dhuwit. Saliyané acara olahraga, ana sing menehi hasil gedhe potensial ing olahraga fitness lan luang marketing, "Zhong diamati.

ekonomi 'Sports +'

integrasi Cross-industri iku salah siji fitur paling ketok industri olahraga Cina sing wis ditambahi pasar menyang kothak pariwisata, budaya, pendidikan, kasarasan, lan jaringan sosial. Pangembangan industri luwih akeh maneh pusat watara mung acara piyambak; wilayah anyar wutah potensial mbukak munggah kemungkinan anyar. avenues iki kanggo kerjasama salib-industri dikenal minangka 'olahraga +' kesempatan.

Njupuk olahraga + tourism minangka salah siji tuladha. 3.38 yuta wong padha melu ing sawetara 311 acara olahraga saka Jan kanggo April taun iki, akeh total 11,9 milyar yuan ($ 1.7 milyar) ing lalu lintas, komunikasi, hotels, catering, lan layanan liyane.

data CSL resmi nuduhake yen saben ukuran pirsawan saben game mangsa iki ana 2.000 luwih saka ing 2015. Saliyane ndeleng game manggon, liyane lan liyane pembuangan sing nonton game liwat internet. tren sing padha sing muncul ing basket, bola voli lan pingpong.

Bisnis 'olahraga +' uga perlu kanggo ngatasi inadequacies sawijining ing tahapan pembangunan sawijining. Akeh perusahaan olahraga Tukang seneng kawicaksanan tax luwih lan sawetara hukum lan angger lokal sing sithik adoh konco pangembangan industri.

hubungan Sports, akeh kang durung reformasi lan digawe menyang organs non-pemerintah, duwe tangan banget kanggo muter ing ngembangaken industri. Kangge, lack of fasilitas olahraga isih masalah amba ing sawetara kutha.

Arep maju, industri ahli ngomong sing bisnis olahraga, minangka lintang mentas Rising ing China kang ekonomi, mbutuhake sabar lan tumindak informed dening riset pasar dhasar tinimbang gambling karo gedhe Jumlah saka ibukutha ing panelusuran sukses cepet lan keuntungan cepet.


Post wektu: Jul-26-2018
WhatsApp Online Chat !