Shengxin Sports ngemu tangan karo Youfa Group, lan menehi kaluwihan nglengkapi saben liyane lan ngupaya pembangunan kanthi cepet.

After several months of consultation and planning, Tianjin Shengxin Sports Goods Co., Ltd. and the Tianjin Youfa Steel Pipe Group Co., Ltd., which has been among the “Top 500 Chinese Enterprises” for 11 consecutive years, were finalized. The two parties signed on November 5th. Cooperation agreement.

Kanthi terus dandan saka standar urip wong lan munggah vigorous saka gerakan fitness nasional, produksi peralatan olahraga mesthi bakal dadi industri Sunrise, lan papan pasar bakal dadi liyane lan liyane sing godhongé amba. Prodhuk utama Youfa Group, steel pipe gandheng, iku bahan baku utama kanggo peralatan olahraga. Iku marang latar mburi sing Shengxin Olahraga lan Youfa Group wis kasil ngrambah kerjasama adhedhasar prinsip gotong complementarity, Teknologi entuk manfaat lan kauntungan bebarengan: Youfa Group wis nandur modhal ing Shengxin Olahraga lan wis personel Manajemen karo pengalaman Manajemen sugih. Kanggo nyedhiyani panggonan kanggo ngembangaken operasi, kabeh pipo baja sing dibutuhake kanggo Shengxin Olahraga sing dituku saka tambahan saka Youfa Group.

Cooperation project iki ora mung kesempatan kanggo Shengxin Olahraga kanggo ngiyataken sawijining kekuatan lan nambah potensial pembangunan lan berkembang kanthi cepet. Iku uga upaya aktif lan ono gunane dening Chain Youfa Pipe Industry kanggo ngluwihi andhap lan ketik industri peralatan olahraga.


Post wektu: Jul-19-2018
WhatsApp Online Chat !