Lungguhi elips Machine - China Tianjin Shengxin Sports Goods

Lungguhi Machine elips

Short Description:

  • Price: ngirim kita penjenengan, kita reply kowe ing 24 jam
  • Price Term: FOB, CIF, CRF, EXW
  • Term Pembayaran: TT, L / C, D / P
  • Loading Port: Tianjin Port, China
  • Insurance: minangka panyuwunan customer
  • Brand Term: We kudu kita dhewe account "Shengxin" & "Sage", lan uga bisa nampa OEM
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan : 1650 * 700 * 1500mm

    Fungsi Kepala: sesambungan lan keluwesan ngleksanani kelompok perih pang '

    Instructions : Lungguha ana ing kursi, tangan loro terus dijangkepi pipi tightly, loro kaki langkah ing pedal, loro kaki gantian ayunan maju lan sakdurunge, kaya mlaku-mlaku


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !