Singing Pavilion - China Tianjin Shengxin Sports Goods

singing Pavilion

Short Description:

  • Price: ngirim kita penjenengan, kita reply kowe ing 24 jam
  • Price Term: FOB, CIF, CRF, EXW
  • Term Pembayaran: TT, L / C, D / P
  • Loading Port: Tianjin Port, China
  • Insurance: minangka panyuwunan customer
  • Brand Term: We kudu kita dhewe account "Shengxin" & "Sage", lan uga bisa nampa OEM
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan : 5000 * 5000 * 4600

    Kepala Fungsi : Fitness lan hiburan

    Instruction : Pilih peralatan kang cocog kanggo sampeyan lan ngleksanani minangka instruction pas peralatan.


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !