Ngadeg Pinggang & Back Massager SXL-039 - China Tianjin Shengxin Sports Goods

Ngadeg Pinggang & Back Massager SXL-039

Short Description:

  • Price: ngirim kita penjenengan, kita reply kowe ing 24 jam
  • Price Term: FOB, CIF, CRF, EXW
  • Term Pembayaran: TT, L / C, D / P
  • Loading Port: Tianjin Port, China
  • Insurance: minangka panyuwunan customer
  • Brand Term: We kudu kita dhewe account "Shengxin" & "Sage", lan uga bisa nampa OEM
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan : 1212x900x1525mm

    Kepala Fungsi : Utamané ngleksanani pinggul & Otot bali, ngenthengake pinggul & bali lemes

    Instructions :

    A. pijet Pinggang: Ngadeg bali kanggo apparatus ing, pinggul adjoin karo kolom massager, terus dijangkepi pipi, bend lan straighten sikil munggah lan mudhun kanggo pijet pinggul

    B. Back pijet: Loro tangan terus dijangkepi pipi, bali adjoin kolom massager, siji awak kiwa lan tengen


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !