Wooden Kneading & Massaging Apparatus - China Tianjin Shengxin Sports Goods

Kayu Kneading & Massaging Apparatus

Short Description:

  • Price: ngirim kita penjenengan, kita reply kowe ing 24 jam
  • Price Term: FOB, CIF, CRF, EXW
  • Term Pembayaran: TT, L / C, D / P
  • Loading Port: Tianjin Port, China
  • Insurance: minangka panyuwunan customer
  • Brand Term: We kudu kita dhewe account "Shengxin" & "Sage", lan uga bisa nampa OEM
  • Detail produk

    Tags Product

    Keterangan : 886 * 370 * 1530

    Kepala Fungsi :

    A. pijat ngisor awak Otot, ngiyataken keluwesan pinggul, ngenthengake wentis lemes

    B. Ngleksanani joints keluwesan perangan awak ndhuwur, nambah fungsi sistem gemeter jantung-serebral

    Instructions :

    A. Terus handrail ing, sijine sikil ing setir pijet, apa ngleksanani maju lan sakdurunge

    B. Stand ajeg, sijine ing tangan ing gembong, muter gembong ing arah padha arah ngelawan


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !