култура

Shengxin мисија

Силен Луѓе Апокрифни, ас во Кина подмладување

Shengxin Визија

Врз основа на Спорт Апаратура, извршување на сите околу шампион

Shengxin Основната вредност

Чесност и доблеста се основа, иновации е моторот

Shengxin Дух

Обединат и да соработуваат, да бидат подготвени да ги преземат одговорност

Shengxin Бизнис филозофија

Производство на конкурентни производи, им служи на јавноста

Принцип на квалитетот Shengxin

Прецизен и безбедност-свесно, гарантира целосен успех


WhatsApp Online Chat !