Shengxin Спорт држи рацете со Youfa група, и неговите предности дополнуваат едни со други и да бараат брз развој.

After several months of consultation and planning, Tianjin Shengxin Sports Goods Co., Ltd. and the Tianjin Youfa Steel Pipe Group Co., Ltd., which has been among the “Top 500 Chinese Enterprises” for 11 consecutive years, were finalized. The two parties signed on November 5th. Cooperation agreement.

Со постојано подобрување на животниот стандард на луѓето и енергични пораст на националниот фитнес движење, за производство на спортска опрема, сигурно ќе стане изгрејсонце индустрија и на пазарот простор ќе станува повеќе и повеќе широко. Главниот производ на Youfa група, заварени челични цевки, е главната суровина за спортска опрема. Тоа е против оваа позадина дека Shengxin Спорт и Youfa Group имаат успешно да се постигне соработка врз основа на принципот на взаемна комплементарност, взаемна корист и взаемна корист: Youfa група има инвестирано во Shengxin Спорт и има управување со персонал со богато искуство на управување. За да се обезбеди места за проширување на операциите, сите челични цевки потребно за Shengxin спорт се купени од подружниците на Youfa група.

Соработката на овој проект не е само можност за Shengxin Спортски да ја зајакне својата сила и подобрување на развојниот потенцијал и да се развива брзо. Тоа е исто така активен и корисен обид на синџирот на Youfa челични цевки индустрија да се прошири низводно и внесете спортска опрема индустрија.


Време на мислењето: Jul-19-2018
WhatsApp Online Chat !