kulturë

Misioni Shengxin

Strong Njerëzit physique, Assist Kinë përtëritje

Shengxin Vision

Bazuar në Sport Aparatet, Pursuit All-Around Champion

Vlera Shengxin Core

Ndershmëria & Virtyti janë bazë, risi është Engine

Shengxin Spirit

Bashkohen dhe të bashkëpunojnë, të jenë të gatshëm për të marrë përgjegjësi

Shengxin Business Filozofi

Prodhimi produkteve konkurruese, shërbejnë publikut

Shengxin Quality Parimi

Përpiktë dhe Siguria-vetëdijshëm, të garantojë suksesin Complete


WhatsApp Online Chat !