Shengxin Sports mban duart me YouFa Group, dhe avantazhet e tij plotësojnë njëri-tjetrin dhe të kërkojnë zhvillimin e shpejtë.

After several months of consultation and planning, Tianjin Shengxin Sports Goods Co., Ltd. and the Tianjin Youfa Steel Pipe Group Co., Ltd., which has been among the “Top 500 Chinese Enterprises” for 11 consecutive years, were finalized. The two parties signed on November 5th. Cooperation agreement.

Me përmirësimin e vazhdueshëm të standardeve të jetesës së njerëzve dhe rritja e fuqishme e lëvizjes kombëtare palestër, prodhimi i pajisjeve sportive me siguri do të bëhet një industri agim, dhe hapësira e tregut do të bëhet gjithnjë e më të gjerë. Produkti kryesor i YouFa Group, ngjitur tub çeliku, është lënda e parë kryesore për pajisje sportive. Ajo është kundër këtij sfondi që Shengxin Sport dhe Youfa Group kanë arritur me sukses të bashkëpunimit në bazë të parimit të komplementaritetit të ndërsjellë, përfitimit të ndërsjellë dhe të përfitimit të ndërsjellë: Youfa Group ka investuar në Shengxin Sporteve dhe ka personel të menaxhimit me përvojë të pasur të menaxhimit. Për të siguruar vende për zgjerimin e operacioneve, të gjitha tuba çeliku kërkuara për Shengxin Sportit janë të blera nga degët e YouFa Group.

Bashkëpunimi i këtij projekti nuk është vetëm një mundësi për Shengxin Sporteve për të forcuar fuqinë e saj dhe për të rritur potencialin e saj të zhvillimit dhe për të zhvilluar me shpejtësi. Ajo është gjithashtu një përpjekje aktive dhe të dobishme nga zinxhiri Youfa Steel Pipe Industrisë për të zgjeruar në drejtim të rrymës dhe për të hyrë në industrinë e pajisjeve sportive.


Ora Post: Jul-19-2018
WhatsApp Online Chat !