Industry News

  • Kina për të promovuar Fitness & Leisure Industrisë

    Këshilli i Shtetit ka lëshuar një plan për të zhvilluar palestër dhe industrinë e kohës së lirë, ngritjen e një qëllimi për të rritur prodhimin e sektorit në më shumë se 3 trilionë juanë (442.500.000.000 $) deri në vitin 2025. Nga atëherë, një ekosistem i shëndetshëm do të krijohet, me e arsyeshme Struktura e industrisë, furnizimi më i pasur i palestër pro ...
    Lexo më shumë
  • Industria sportive Kinës lulëzon si investitorë kërkojnë shtigje të reja për rritjen e

    FUZHOU - Mbajtja e deri një tingull dhe ritëm të qëndrueshëm të zhvillimit, industria kineze sportive u lulëzon në vitin 2016, ndërsa investitorët u përpoqën për të mbuluar një gamë të gjerë të biznesit, ndërsa gjetja e motorë të reja për të nxitur rritjen. Industria politika të orientuara nga Këshilli i Shtetit i Kinës ka lëshuar një dokument në vitin 2014 për të dir ...
    Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat !