Tentang Kami

Tianjin Shengxin Olahraga Barang Co., Ltd didirikan dina 2011, nu ieu husus dina ngarancang jeung diwangun dina tempat olahraga, tur manufaktur aparat kabugaran outdoor, médan bal kandang, multi-Tujuan tempat kaulinan, aparatur olahraga schoolyard, ngajarkeun alat eta, baskét stand, voli pos, badminton pos, pos ténis, outdoor bolong mayungan sarta isolasi sabuk. Urang ogé bisa rancang sagala jinis aparat non-standar sakumaha pamundut konsumén '. Ayeuna Shengxin geus kaanggotaan Cina Sporting Barang Federation (CSGF), Cina Alat tulis & Association Barang Sporting (CSSGA), Cina Asosiasi Industri Equipment atikan (CEEIA), Tianjin Asosiasi Industri Sporting (TSIA), sarta oge Unit diréktur Sakola Sporting Asosiasi parabot Cabang di CEEIA sarta Komite Profesional parabot Sporting di TSIA. General Manajer Zhang Junyuan ieu dipilih salaku diréktur ngadeg tina TSIA.

Saatos 7 taun ngamekarkeun, Shengxin Olahraga geus pausahaan boga pangaruh dina Industri parabot kabugaran Cina. Ayeuna, kapasitas na pabrik wewengkon urang aya dina posisi munggaran di Cina. The automation alat produksi anu dina tingkat anjog di industri. Ayeuna kami salah sahiji Top 10 pausahaan anu ménta nu sertipikat NSCC na di tingkat anjog di Tianjin. Dina hadir, produk NSCC kami leuwih ti 100 rupa nu di tingkat hulu di leuwih ti 40 pausahaan sertipikat NSCC

Ngembangkeun gancang industri barang olahraga suplai kasempetan pikeun Shengxin Olahraga. panghasilan jualan kami di 2017 geus leuwih 100 juta RMB. parusahaan urang rencanana ngagancangkeun perenah industri, manjangkeun produk runtuyan jeung substansi ningkatkeun panghasilan jualan di 2018-2020.

Kami geus réngsé dina 2018:

1.Level nepi garis produksi, wewengkon produksi 20.000 méter pasagi. Kapasitas bisa ngahontal 180.000 eces, output nilai 180 juta RMB.
2.New diwangun tutuwuhan produksi indoor aparat kabugaran bisa ngahontal 60 juta nilai kaluaran dina taun munggaran.
3. investasi 3 juta RMB unggal taun cooperate jeung canggih tim Taiwan RD pikeun ngamekarkeun seri anyar produksi kabugaran indoor na outdoor nu considerably nguatkeun pangabisa parusahaan ti ngarancang, manufaktur jeung innovating.
4.Built tim layanan leuwih 20 jalma sanggeus-jualan ka ngantep distributers bébas tina salempang jeung konsumén sésana assured.
5.Introduced sakabehna-otomatis genep sumbu robot las anu bisa ngawujudkeun las 360 gelar tanpa sudut maot na balik otomatis. Automation nu tiasa ngahontal 100%. Urang ogé ngawanohkeun alat-alat canggih kawas nu unik otomatis ngalirkeun ganda-rel nyemprot jeung garis aliran lukisan, numeris pipe kontrol mesin motong, pipe kontrol numeris mesin bending jeung saterusna. Kabéh ieu alat-alat canggih écés ningkatkeun kualitas produk jeung efisiensi produksi jeung nurunkeun biaya produksi.

Ayeuna total investasi urang nyaeta 125 juta RMB (teu kaasup bumi jeung wangunan workshop). input dibereskeun nyaéta 60 juta RMB, ibu ayeuna geus 65 juta RMB.

Dina taun di handap, firstly, urang rék ngembangkeun produk calakan ngaliwatan nalungtik atanapi ngawanohkeun. Teu ukur ngeusian pasar meuli bulk, tapi ogé meunang konsumén normal metot sarta balik kana kulawarga normal. Bréh, urang rék gabung dina ékonomi babagi ka éksténsif jeung deeply ngabagikeun bonus ti kawijakan kabugaran nasional. Mudahan nyorong Internet, komputasi awan, data badag, anu Internét tina hal na kabugaran nasional ngembang babarengan, hayu téhnologi nu mantuan nu kabugaran nasional.     

tata tilu taun urang aya salaku bellows:

2018, panghasilan jualan 180 juta RMB, untung 30 juta RMB;

2019, panghasilan jualan 300 juta RMB, untung 50 juta RMB;

2020, panghasilan jualan 500 juta RMB, untung 100 juta RMB.

Urang bakal di tingkat anjog sanggeus achieving udagan!

Dina September 2017, Shengxin Olahraga cooperated kalawan Tianjin Youfa Steel pipe Grup, nu salah sahiji "Top 500 usaha Cina" leuwih 12 taun, wangunan Shengxin Olahraga anyar babarengan. kerjasama ngaronjatkeun pangwangunan pabrik anyar parusahaan, anyar bubuka parabot jeung produk anyar pangwangunan.

                          

IMG_4073

IMG_4073

IMG_4073

IMG_4073

IMG_4073

IMG_4073


WhatsApp Online Chat !