Dada Pencét - Cina Tianjin Shengxin Olahraga Barang

dada Pencét

Pondok Description:

  • Harga: kirimkeun kami pamundut anjeun, urang baris bales anjeun 24 jam
  • Harga Istilah: FOB, CIF, CRF, EXW
  • Istilah pembayaran: TT, L / C, D / P
  • Loading Port: Tianjin Port, Cina
  • Asuransi: sakumaha pamundut customer
  • Brand Istilah: Urang boga brand urang sorangan "Shengxin" & "Sage", sarta ogé bisa nampa OEM
  • jéntré produk

    Tags produk

    Spésifikasi : 1600 * 1600 * 1800mm

    Fungsi lulugu: latihan pectorals na triceps

    Parentah : Pilih beurat, linggih dina korsi éta, cekelan teh handles, ngalipet tur manteng leungeun


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !