Taros Kami

Tianjin Shengxin Olahraga Barang Co., Ltd

Company Headquarter

Tianjin Shengxin Olahraga Barang Co., Ltd

Alamat : Shengtang International Logistik Park, Tangguantun Bandar, Jinghai District, Tianjin, Cina

Kode pos : 301608

Internasional Trading Company

Sage (Tianjin) Impor & Ékspor Trading Co, Ltd

Alamat : Shengtang International Logistik Park, Tangguantun Bandar, Jinghai District, Tianjin, Cina

Kode pos : 301608

hubungan

Website :www.shengxinsport.com

hubungan: Koswara Zhao 

(Trading Manajer International)

Mobile : +86 18522617511

Email : victor@shengxinsport.com

jam

Time ngagawekeun normal:

Beijing Time

Senén-Sabtu (8:00 am - 6:00 pm)

Mangga ngarasa Luncat ngahubungan kami kapan.

Urang bakal ngawalon anjeun 24 jam di paling. 

Hoyong Anjeun gawekeun AS?


WhatsApp Online Chat !