Cina ngamajukeun industri kabugaran & luang

Déwan Nagara geus dikaluarkeun rencana pikeun ngamekarkeun kabugaran jeung industri luang, nyetel hiji gol pikeun ngaronjatkeun kaluaran sector ka leuwih ti 3 triliun yuan ($ 442.5 milyar) ku 2025.

Ku lajeng, hiji ékosistem séhat bakal dijieun, kalawan struktur lumrah industri, suplai richer produk kabugaran sarta fasilitas, paménta luhur konsumsi tur jasa mumpuni luhur, nurutkeun kana dokumen resmi dirilis dina Oct 28.

Ieu disebutna pikeun ngaronjatkeun sistem layanan kabugaran jeung luang di nagara nu ku ngamekarkeun kagiatan sapopoé bodybuilding, olahraga outdoor, sarta olahraga kalawan ciri budaya, promosi pariwisata olahraga, jeung integral tina Internet Ditambah kalawan ngembangkeun industri urang.

olahraga kabugaran poean, kayaning soccer, baskét, voli, ping-Pong, ténis na jalan, kudu salajengna diwanohkeun tur ngawanohkeun, ceuk dokumen teh. Sababaraha ngembangkeun outdoor sarta fashion olahraga sejenna Ogé kudu speeded up, kaasup tiis, mountaineering, olahraga cai, olahraga motor, equestrian jeung golf. Olahraga kalawan ciri budaya, kawas kung fu, naga kapal na menari singa, anu ogé kaasup kana rencana.

rencana teh ogé ngadesek pikeun ngembangkeun wisata olahraga sarta ngarojong ngembangkeun industri kalayan téknologi, kayaning internét, Data Big jeung komputasi awan.

Sajauh cultivating pamaén pasar di industri keur prihatin, rencana ceuk korporasi kabugaran jeung luang jeung organisasi sosial kudu wanti rék dilegakeun usaha, sarta sababaraha kualitas merek Cina didorong neangan rojongan leuwih ti pasar ibukota - kayaning nyieun IPO sarta ngaluarkeun beungkeut - guna ngaronjatkeun daya saing internasional maranéhanana sarta korporasi-kelas dunya jadi.

Éta nyaéta panggero dina otoritas lokal pikeun nyetél platform incubator ngarojong startups fokus kana kabugaran jeung luang, utamana maranéhanana dibuka ku atlit pensiunan. Sajaba ti éta, organisasi olahraga nongovernment ogé wanti rék dilegakeun jasa maranéhanana sarta ngaganti, mun extent sababaraha, jasa olahraga publik disadiakeun ku pamaréntah.

Sajaba ti ngarojong olahraga tunggal jeung parusahaan, dokumen ogé nyaéta panggero pikeun hiji struktur industri dioptimalkeun. Proporsi sektor jasa di industri keur ngadesek bisa diangkat. Anjog klub Cimerak, kagiatan, basa industri jeung proyék kudu diwangun pikeun ngeset conto kanggo ngembangkeun industri.

Wewengkon kalawan sumberdaya alam unik, kaasup leuweung, cai, lahan baseuh, gunung sarta deserts, didorong ngamekarkeun olahraga husus nu cocog jeung kondisi lokal, guna nyieun brand sorangan.

Dokumén disebut pikeun pangwangunan fasilitas kabugaran sarta rineh ku nyieun pamakéan perkotaan kaasup parklands, spasi lowong, rooftops wangunan sarta basements - nyieun spasi kabugaran dina jarak 15 menit '.

Sajaba ti éta, ngadesek ngamangpaatkeun daya aya stadion, accelerating usaha tur lembaga pikeun muka fasilitas olahraga maranéhna pikeun publik, sarta encouraging fasilitas sakola 'tetep kabuka sanggeus kelas na di libur.

Sajumlah kabugaran sarta rekreasi fasilitas husus kayaning gunung tur outdoor kubu, kubu wahana rekreasi, sareng hiking na stasiun layanan tunggang Ogé kudu diwangun, ceuk dokumen teh.

Pikeun ningkatkeun panalungtikan, ngembangkeun jeung kapasitas manufaktur pikeun kabugaran jeung alat rekreasi, pamaréntah wanti usaha, lembaga panalungtikan ilmiah, sarta organisasi sosial pikeun ngabentuk alliances cross-industri, sarta rojongan usaha manufaktur parabot kabugaran manjangkeun bisnis maranéhna pikeun sektor jasa, ngalaksanakeun peuntas laut mergers jeung acquisitions, ventures gabungan, sarta ngembangkeun gabungan.

dokumen nu rencanana ngarojong usaha dina ngamekarkeun parabot tailored pikeun kaperluan variatif ti grup umur béda, kitu ogé alat-alat ieu panalungtikan mibanda téhnologi demarkasi kayaning parabot olahraga wearable jeung maya parabot kanyataanana olahraga.

Dina waktu nu sarua, kawijakan patali kudu ningkat nyadiakeun leuwih genah tur panangtayungan pikeun grup kabugaran béda, popularize pangaweruh saintifik Cimerak, mikat dana sosial pikeun investasi di industri olahraga, nguatkeun bakat manajemén kabugaran, kitu ogé ngadegkeun kriteria layanan sarta kualitas baku dina kabugaran jeung rekreasi sektor dina watesan jasa, latihan kaahlian, manajemén aktivitas, konstruksi infrastruktur, sarta manufaktur peralatan.


Pos waktos: Jul-26-2018
WhatsApp Online Chat !