Shengxin Olahraga nyepeng leungeun kalawan Youfa Grup, sarta kaunggulan pelengkap silih tur neangan ngembangkeun gancang.

After several months of consultation and planning, Tianjin Shengxin Sports Goods Co., Ltd. and the Tianjin Youfa Steel Pipe Group Co., Ltd., which has been among the “Top 500 Chinese Enterprises” for 11 consecutive years, were finalized. The two parties signed on November 5th. Cooperation agreement.

Jeung pamutahiran kontinyu standar hirup masarakat jeung naékna vigorous tina gerakan kabugaran nasional, produksi pakakas olahraga pasti bakal jadi industri sunrise, sarta spasi pasar baris jadi beuki loba lega. Produk utama Youfa Grup, pipa baja dilas, nya éta bahan baku utama pikeun alat-alat olahraga. Éta ngalawan tukang ieu nu Shengxin Olahraga sarta Youfa Grup geus suksés kahontal kerjasama dumasar kana prinsip silih complementarity, silih ngabantuan sarta manfaat silih: Youfa Grup geus invested di Shengxin Olahraga sarta ngabogaan tanaga manajemén jeung pangalaman manajemén euyeub. Nyadiakeun éta tempat pikeun ngembangna operasi, sadaya pipa baja nu diperlukeun pikeun Shengxin Olahraga anu dibeuli ti subsidiaries of Youfa Grup.

Gawé babarengan di proyék ieu teu ngan hiji kasempetan pikeun Shengxin Olahraga pikeun nguatkeun kakuatan sarta ningkatkeun potensi perkembangannya tur ngamekarkeun gancang. Ieu oge hiji usaha aktip tur aya mangpaatna ku Chain Youfa Steel pipe Industri manjangkeun hilir tur asupkeun industri alat-alat olahraga.


Pos waktos: Jul-19-2018
WhatsApp Online Chat !