News industri

  • Cina ngamajukeun industri kabugaran & luang

    Déwan Nagara geus dikaluarkeun rencana pikeun ngamekarkeun kabugaran jeung industri luang, netepkeun up Tujuanana pikeun ningkatkeun kaluaran sector ka leuwih ti 3 triliun yuan ($ 442.5 milyar) ku 2025. Ku lajeng, hiji ékosistem séhat bakal dijieun, ku lumrah struktur industri, suplai richer tina pro kabugaran ...
    Maca deui
  • Industri olahraga Cina urang booming sakumaha investor neangan kaluar avenues anyar pikeun tumuwuh

    FUZHOU - Ngajaga up sora na Pace ajeg pembangunan, industri olahraga Cina ieu booming di 2016 salaku investor diusahakeun nutupan rupa-lega tina bisnis, bari nyungsi mesin anyar pikeun ngajalankeun tumuwuh. Industri Sarat jeung Kaayaan-berorientasi Déwan Nagara Cina urang dikaluarkeun dokumen di 2014 nepi dir ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat !