Sporting mastaka - Cina Tianjin Shengxin Olahraga Barang

Sporting mastaka

Pondok Description:

  • Harga: kirimkeun kami pamundut anjeun, urang baris bales anjeun 24 jam
  • Harga Istilah: FOB, CIF, CRF, EXW
  • Istilah pembayaran: TT, L / C, D / P
  • Loading Port: Tianjin Port, Cina
  • Asuransi: sakumaha pamundut customer
  • Brand Istilah: Urang boga brand urang sorangan "Shengxin" & "Sage", sarta ogé bisa nampa OEM
  • jéntré produk

    Tags produk

    Spésifikasi : 5000 * 5000 * 4600

    Kapala Fungsi : Kabugaran jeung hiburan

    Instruksi : Pilih parabot nu nyaluyukeun pikeun anjeun sarta latihan salaku instruksi pasti pakakas anu.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !