Nangtung cangkéng & Balik Massager SXL-039 - Cina Tianjin Shengxin Olahraga Barang

Nangtung cangkéng & Balik Massager SXL-039

Pondok Description:

  • Harga: kirimkeun kami pamundut anjeun, urang baris bales anjeun 24 jam
  • Harga Istilah: FOB, CIF, CRF, EXW
  • Istilah pembayaran: TT, L / C, D / P
  • Loading Port: Tianjin Port, Cina
  • Asuransi: sakumaha pamundut customer
  • Brand Istilah: Urang boga brand urang sorangan "Shengxin" & "Sage", sarta ogé bisa nampa OEM
  • jéntré produk

    Tags produk

    Spésifikasi : 1212x900x1525mm

    Kapala Fungsi : Utamana laksana cangkéng & otot deui, alleviate cangkéng & balik kacapean

    Parentah :

    A. urut ninggang: Nangtung deui aparat teh, ninggang adjoin jeung kolom massager, tahan handrails, ngalipet jeung ngalempengkeun suku luhur jeung ka handap teu meuseul cangkeng

    B. Balik urut: Dua leungeun nyekel handrails, balik adjoin kolom massager, balikkeun awak kenca sareng ka katuhu


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !