Kai Kneading & Massaging aparat - Cina Tianjin Shengxin Olahraga Barang

Kai Kneading & Massaging aparatur

Pondok Description:

  • Harga: kirimkeun kami pamundut anjeun, urang baris bales anjeun 24 jam
  • Harga Istilah: FOB, CIF, CRF, EXW
  • Istilah pembayaran: TT, L / C, D / P
  • Loading Port: Tianjin Port, Cina
  • Asuransi: sakumaha pamundut customer
  • Brand Istilah: Urang boga brand urang sorangan "Shengxin" & "Sage", sarta ogé bisa nampa OEM
  • jéntré produk

    Tags produk

    Spésifikasi : 886 * 370 * 1530

    Kapala Fungsi :

    A. Pijat handap anggota awak otot, nguatkeun kalenturan cangkéng, alleviate leg kacapean

    B. latihan mendi kalenturan tina anggota awak luhur, ningkatkeun fungsi sistem saraf cardio-cerebral

    Parentah :

    A. Tahan handrail kana, nempatkeun leg ka dina kabayang urut, ngalakukeun latihan maju mundur

    B. Nangtung steadily, nempatkeun leungeun dina roda, muterkeun roda dina arah nu sarua tina arah nu lalawanan


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat !